• Катя В., Варна

  (коментар във Фейсбук)

  Прочетох книгата с голям интерес. Интелигентно написана, за интелигентни хора, с много знания. Обичам книги, които провокират мисленето и те карат да се чудиш дали не е истина всичко и да научиш още неща по темата. Интересна история с оригинални образи и трактовки!

 • Росица Н., Троян

  (коментар във Фейсбук)

  На Сесил Костадинова с благодарност за чудесният роман „Звездата на скитниците”, който е написала. Чудесна писателка с невероятно въображение, пренасяща ни в чудни светове. Успех, Сесил, в творчеството и в живота!

 • Теодар И., София

  (контакт през сайта)

  Започва с много герои, като екшън, отначало ми беше трудно да разбера кой кой е и се връщах да препрочитам първите глави, но после я дочетох да един дъх. Интересна е, има много идеи, само че някои са недовършени и самата книга е с много отворен край за мен.

 • Радослав Ф., Видин

  (коментар във Фейсбук)

  Достави ми удоволствие. Богато разгръщане на условности и светове. Хареса ми стила – поднасяне на необходимата информация чрез въпроси в диалозите, без досадни обяснения от страна на автора. Работата с имената също е сполучлива, като се използва внушението на имена и понятия от историята, с леки промени и изменения. Определено книгата е успех и добро постижение в жанра.

 • Мира Д., София

  (контакт през сайта)

  Интересна книга, увлекателна и написана с голямо въображение. Много ми хареса начина по който са поднесени нещата, новите наименования. Щеше да е хубаво, ако идеята за траките беше развита малко повече, защото е много оригинална. Препоръчвам и очаквам следващата книга!


 

Забележка на автора:
Далеч съм от мисълта, че „Звездата на скитниците“ е идеална. Публикувам и ще продължавам да публикувам всички мнения за книгата, които получа.

 
 
[fb_button]